For a better experience please change your browser to CHROME, FIREFOX, OPERA or Internet Explorer.
Hliníkové lode ALBA

Hliníkové lode ALBA


Objavte Krásu a Spoľahlivosť s hliníkovými loďami ALBA od firmy SEAMEN s.r.o.

Hliníkové lode sa stávajú stále populárnejšou voľbou pre vodné rekreačné aktivity. Ich odolnosť, ľahkosť a ľahká údržba z nich robí ideálnych spoločníkov pre dobrodružné výpravy na vodnej hladine. Jedným z popredných výrobcov kvalitných a spoľahlivých hliníkových lodí je značka ALBA BOATS.

Hliníkové lode od firmy ALBA sú synonymom spoľahlivosti, kvality a elegancie na vodnej hladine. Ak zvažujete investovať do vlastnej hliníkovej lode neváhajte, a zamerajte sa práve na túto značku.

 

Koľko stojí hliníková loď?

Cena je vždy dôležitým faktorom pri rozhodovaní sa o kúpe lode. Firma ALBA ponúka širokú škálu modelov, ktoré sa líšia vo veľkostiach a výbavy, aby vyhoveli rôznym potrebám a rozpočtom svojich zákazníkov.

Cenník hliníkových lodí najdete TU                                            

 

Čo si všímať na hliníkovej lodi?

Pri hliníkových lodiach je dôležité zvážiť nielen ich estetickú stránku, ale aj ich odolnosť voči vplyvom počasia a ich celkovú bezpečnosť. Hliníkové lode ALBA sú navrhnuté s dôrazom na každý detail, čo zaručuje ich spoľahlivosť a dlhú životnosť.

 

Aké detaily si všímať?

Spracovanie hliníkovej lode je dôležitým faktorom, ktorý ovplyvňuje jej trvácnosť a výkon. Pri lodiach ALBA si môžete všimnúť precízne spracované spoje a robustnú konštrukciu, ktorá zabezpečuje bezpečnosť aj pri náročných podmienkach na vode.

 

Aký výkon motora?

Výkon motora je ďalším dôležitým hľadiskom pri výbere lode. Hliníkové lode ALBA sú kompatibilné s rôznymi typmi motorov, čo vám umožňuje prispôsobiť výkon vašim potrebám a preferenciám. Spoločnosť SEAMEN so sídlom v Trenčíne je autorizovaným predajcom a zároveň autorizovaným servisom lodnych motorov SUZUKI.

Aký materiál je na lodi použitý?

Hliník je ideálnym materiálom pre výrobu lodí, pretože kombinuje nízku hmotnosť s vysokou pevnosťou a odolnosťou voči korózii. Používaný tym materiálu AlMg 4,5 Mn (5083) zabezpečuje, že hliníkové lode ALBA sú ľahké, ale zároveň aj odolné voči náročným podmienkam na vode.

 

Aké možnosti doplnkovej výbavy výrobca ponúka?

Firma ALBA ponúka široký výber doplnkovej výbavy pre svoje hliníkové lode, vrátane navigačných systémov, sedadiel, úložného priestoru a ďalšieho príslušenstva, ktoré vám umožnia prispôsobiť loď vašim potrebám a preferenciám.

Možnosti doplnkovej výbavy najdete TU.

 

Pri výbere lode je rozhodujúce aj to, kto ju predáva. Dôvera vo vášho predajcu je kľúčom k úspešnej kúpe. SEAMEN s.r.o. je dôveryhodným partnerom pre predaj hliníkových lodí ALBA. Je tu pre vás nielen pri predaji, ale aj po ňom, aby vám poskytli servis, istotu a podporu, ktorú potrebujete.

Firma ALBA Vám zabezpečí, že vaša plavba bude nezabudnuteľným zážitkom.

 

Ak túžite po spoľahlivej a kvalitnej hliníkovej lodi, neváhajte navštíviť webstránku www.albaboats.sk a objavte širokú ponuku lodí ALBA, ktorú pre Český a Slovenský trh zastupuje spoločnosť SEAMEN s.r.o.

Navštívte naše sociálne siete:

FACEBOOK

INSTAGRAM

Získajte svoju vlastnú ALBA loď ešte dnes a zažite nezabudnuteľné dobrodružstvo na vodách!

 

SEAMEN s.r.o.

Bratislavská 1019
911 05 Trenčín
Slovensko

Telefón:

+421 911 183 436
+421 948 213 060

E-mail:

info@albaboats.sk

Vrch